29.1.13

Osnovni podaci

Turistički vodič

Aleksandar - Saša Djuknić
Profesionalni turisticki vodic sa licencom Ministarstva za turizam Republike Srbije za vodjenje na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku.

e-mail: adjuknic@yahoo.com                                                              tel: 381 63 342 281


 Srpski
 English
 Deutch


*     *     *

Dobrodošli.,
Ako ste ovde, verujem da planirate posetu mom lepom rodnom gradu Beogradu  a možda i obilazak prirodnih lepota Srbije i upoznavanje sa mentalitetom, kulturom i običajima mojih sunarodnika. Možda vam bude zanimljiv  obilazak turistickih atrakcija poput srednjevekovnih srpskih manastira čija specificna arhitektura i freskoslikarstvo su ih uvrstili u spomenike pod zaštitom UNESCO-a, ili možda obilazak rimskih gradova na tlu Srbije koji su iznedrili 17 rimskih careva ili  etno sela poput Drvengrada Emira Kusturice……
U svakom slućčaju pozivam vas da mi se javite , kako bilo: na Gmail, Yahoo mail ili telefon, da se dogovorimo i da organizujemo vaš boravak prema vašoj želji kako bi uz pomoć mog bogatog i dugogodišnjeg iskustva doživeli interesantnu Srbiju na najbolji način.
Vaše putovanje ovim mikrosvetom moze biti interesantno i ako ga kombinujete sa posetom jos nekoj od  država  bivse Jugoslavije ili okruženja… Stojim vam na raspolaganju.

Dok razmišljate o putovanju možete otvorite stranice  Beograd ili Srbija  gde ćete možda naći nešto što će vam dati ideju i pomoći u planiranju putovanja.
Srdačan pozdrav
Aleksandar Djuknić

No comments: